Sup-laudat / Kanootit ym.

Meiltä vuokralle myös SUP-laudat, kanootit, kajakit ja muut vesilelut.
Varauskalenteri
 

Kanootit – Kajakit

Vuokraa päiväksi viikonlopuksi tai pidemmäksi aikaa. Myös kattavat varusteet mukaan pidemmille seikkailuille.


 

Vetorenkaat – vesisukset – vesilelut

Vuokraa hauskimmat vesilelut kesän leikkeihin.

Esimerkiksi kelluva lounge tyylikkäällä ja käytännöllisellä aurinkosuojalla, Joben Retreat! Tämä halkaisijaltaan yli 3 metrin kelluva lounge tarjoaa jokaiselle jotain, halusitpa sitten nauttia auringosta tai käpertyä varjoon. Peräti 6 henkilön kantavuudella varustettu Retreat loungen mukana tulee myös puolipyöreä irroitettava aurinko/näkösuoja. Kattomateriaali on valmistettu verkkokankaasta, joten ilma kiertää hyvin myös hellekelillä.

Kelluvan loungen selkänojaan on upotettu 4 mukitelinettä, joiden ansiosta saat virvoitusjuomat pidettyä mukana loungessa. Loungen keskiosa on avoin, mutta varustettu tiheällä verkolla, joten se tarjoaa mukavaa vilvoittelumahdollisuutta jaloille. Pienen laituriosan ansiosta loungesta on myös helppo pulahtaa välillä uimaan ja kiivetä taas takaisin kyytiin.

  • Koko täytettynä 320x370x195cm (ilman aurinkosuojaa)
  • Vahva 20G pvc materiaali
  • Kantavuus 6 henkilöä
  • 4 integroitua mukitelinettä
  • Boston täyttöventtiili

 


 

Poljettavat kajakit

Saimaa Kayaksin poljettava kalastuskajakki Pedal Fisher.

Kajakissa on kaksi reikämäistä vapa- tai haavitelinettä penkin takana ja penkin edessä on myös molemmilla puolilla kiskot lisävarusteille, kuten pallonivelellä kääntyville vapatelineille, kaikuluotaimen näytönpidikkeille tai muille yksilöllisille varusteille, jotka voit säätää mieluisillesi etäisyyksille. Kanootin istuinlaatikon etuosassa on vasemmalla ja oikealla puolella 15cm pitkät poikittaiset varustekiskot. Kaikuluotaimelle on Fisherin etuosassa oma kolo, josta luotaimen saa näppärästi pujotettua säleikön päälle kajakin alle. Luotaimen näytön saa lisävarusteena saatavan telineen avulla kiinnitettyä sivulle, tai eteen.